Τί είναι η Reset Platform!

Η Reset Platform βοηθάει εταιρίες με όραμα να πετυχαίνουν τους πιο αισιόδοξους στόχους τους. Είναι το πρώτο 100% online πρόγραμμα ενδυνάμωσης εργαζομένων με σκοπό τη μεταμόρφωση του εργασιακού περιβάλλοντος και των αποτελεσμάτων της εταιρίας σας.

Η Reset Platform είναι βασισμένη στο διεθνές πρόγραμμα Energy Leadership™, εργαλεία του οποίου σήμερα αξιοποιούνται σε όλο τον κόσμο από εταιρίες όπως οι Boeing, Coca-Cola, Dupont, General Electric, GM Financial, GSK Pharmaceuticals, HSBC, IKEA, Michelin, NASA, Novartis Pharmaceuticals, Pfizer Pharmaceuticals, Procter and Gamble, PricewaterhouseCooper, SAP, Swarovski, και άλλες.

Τί πετυχαίνουμε

  • Θετικότερο εργασιακό κλίμα
  • Ενίσχυση ηγετικών ικανοτήτων
  • Αύξηση αίσθησης ασφάλειας και σταθερότητας μέσα στην εταιρία
  • Αύξηση εργασιακής ικανοποίησης
  • Βελτίωση εργασιακών σχέσεων
  • Βελτίωση παραγωγικότητας
  • Μείωση αποχώρησης εργαζομένων
  • Μείωση στρες και της εργασιακής εξουθένωσης
  • Αύξηση αίσθησης ευεξίας/ wellbeing
  • Βελτίωση ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής & προσωπικής ζωής

Πώς; Ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω! Δουλεύοντας σε προσωπικό επίπεδο και εν συνεχεία σε επίπεδο ομάδας και εταιρίας.

Η ομάδα της Reset Platform

Την ομάδα της Reset Platform ηγούνται η Μήνα Ταλιάκη (PCC, MSc) και η Μάιρα Φώλια (ACC, MBA). Με πρακτική εμπειρία σε πολυεθνικές αλλά και μικρότερες εταιρίες, μπήκαν στον κλάδο της προσωπικής ανάπτυξης αφού αναγνώρισαν, η καθεμία στη δική της πορεία, ότι το πολυτιμότερο συστατικό της επιτυχίας αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό και το πώς το περιβάλλον αλλά και τα ερεθίσματα που δέχεται κάθε φορά μπορούν να ξεκλειδώσουν (ή να κλειδώσουν) τις μέγιστες ικανότητες.

 

Είναι πιστοποιημένες Life Coaches από την διακεκριμένη σχολή IPEC της Νέας Υόρκης, και έχουν εμπειρία ετών πάνω στην ενδυνάμωση των ανθρώπων, με συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από την καλλιέργεια της αυτογνωσίας και της ενδυνάμωσης, εστιάζουν στην ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων ανθρώπων που θέλουν να θέτουν και να πετυχαίνουν τους μεγαλύτερούς τους στόχους, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, στις επαγγελματικές και προσωπικές τους σχέσεις.

Σχετικά με τη δημιουργία της Reset Platform

Οι περιορισμοί και οι αλλαγές που έφερε ο Covid-19 στην επαγγελματική και προσωπική καθημερινότητα των ανθρώπων οδήγησαν στην ιδέα και υλοποίηση του πρώτου ολοκληρωμένου 100% online προγράμματος ενδυνάμωσης εργαζομένων.

Οι σημαντικές και πρωτόγνωρες ανάγκες που προέκυψαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν στις εργασιακές σχέσεις, στην καλλιέργεια ηγετικών ικανοτήτων εξ αποστάσεως, στη διαχείριση στρες και άγχους εν μέσω αλλαγών, στη βελτίωση της ποιότητας της τηλεργασίας, αλλά και στην κατακόρυφη αύξηση του burnout και της εργασιακής εξουθένωσης είναι οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει το πρόγραμμα της Reset Platform.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε μέσω Zoom τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σήμερα, και να διερευνήσουμε το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την εταιρία σας να τις μετατρέψει σε ευκαιρίες για εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα εδώ…